ARRIBEN LES FESTES DE SANT ISIDRE!!

El divendres que ve dia 12 de maig començaran les tradicionals festes en honor del patró de s'Agrícola, Sant Isidre Llaurador, i ho faran amb un pregó a càrrec de la glosadora manacorina Maribel Servera a les 20.15.
L'endemà està previst el sopar de socis amb l'actuació musical de Le Carromato, un grup que ja va venir fa uns anys per amenitzar la gala de la A d'or i que va agradar molt.
El dilluns dia 15 és la festivitat de sant Isidre i se celebrarà missa, a l'Església Nostra Senyora dels Dolors a les 19.30, en memòria dels socis difunts. A continuació hi ha un aperitiu al bar de s'Agrícola i es lliuraran també diplomes als socis nonagenaris de l'Associació.
La pròxima cita serà el dijous 18 a les 20.14 amb un recital de poesia acompanyat de música que el seu organitzador, Miquel Mestre, ha titulat “Poetes a s'Agrícola”. Hi haurà la participació de diferents poetes.
El divendres 19 també a les 20.15 està programada la conferència “Els déus grecs. Implicacions de politeisme” que farà el professor de filologia grega a la Universitat Autònoma de Barcelona Jordi Pàmias Massana.
Finalment, com a colofó, el dissabte 20 es lliurarà la A d'or, en l'edició d'enguany atorgada a l'Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor. Serà a les 20 h a l'església de Crist Rei.