SANT ISIDRE: CRÒNICA EN IMATGES

Començàrem amb el pregó de na Maribel Servera, que ens va enamorar a tots.



El dilluns 15, festivitat de Sant Isidre, hi va haver missa solemne en honor dels socis que ens han deixat i després un refresc al nostre bar, amb lliurament del diplomes als socis nonagenaris i obsequi d'una litografia al dissenyador del cartell de les festes 2017, Hai Cheng Lin.

El dijous 18 hi va haver un recital poètic de gran qualitat. Els poetes que hi participaren varen ser: Miquel Mestre (Artà), Bernat Nadal (Manacor), Josep Lluís Aguiló (Manacor), Lluís Maicas (Inca) i Joan Pomar (Campos). 



Per si això fos poc, la vetllada va estar endolcida per la música d'Àlex Mestre (fill de Miquel Mestre) que acompanyà al piano la cantant Esperança Sureda. Es cantaren tres cançons, una al principi, una enmig i una al final.

El divendres tocava una conferència de temàtica ambientada en el món clàssic: “Els déus grecs, implicacions del politeisme”, a càrrec del professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Pàmias Massana, qui al matí havia estat parlant també a l'IES Manacor. Pàmias va centrar-se en l'àmbit religiós i va fer constantment comparances entre el sistema politeista grec i una religió monoteista com pugui ser el cristianisme. 


El punt i final el posà la gala d'entrega de la A d'or. Presentaren l'acte dos dels membres de l'actual junta directiva, Maria Antònia Febrer i Tomeu Matamalas. Com és ja un clàssic, la vetllada va començar amb la música. En aquest cas Maria Antònia Gomila (veu) i Petra Riera (piano) interpretaren temes específics de musicals famosos.
A continuació, donat que el guardó requeia en l'àmbit del teatre, va actuar el grup teatral de nom "Petita Pàtria", format pels actors Joan Toni Sunyer, Daniele Fregapane i Francesc Miquel Quetglas,dirigits per Toni Rosselló, que posaren en escena "La víctima" un dels contes que integren "La lloriguera", de Toni Mus. 
Seguidament es procedía a l'entrega de la medalla. Varen recollir les distincions la delegada de cultura, Antònia Llodrà i el gerent del Teatre, Tomeu Amengual.
Va parlar la sra. Antònia Llodrà com a representant de l'Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor institució guardonada. A continuació la junta directiva de s'Agrícola va pujar a l'escenari per procedir a la condecoració.
En Sion Fullana, com a vicepresident, va entregar la placa de Soci d'Honor a Tomeu Amengual, i el president, Llorenç Femenies, va entregar s'A d'Or a Antònia Llodrà. Després va parlar Pere Rosselló, batle de Manacor i tancà l'acte Llorenç Femenies. A continuació es va servir un refrigeri al pati de Crist Rei per gentilesa de s'Ajuntament de Manacor.